Меню
Вашата количка

Моторни масла

LIQUI MOLY TOP TEC 6100 0W30
Ново
Поради ниския вискозитет на HTHS, моторното масло може да се използва само в одобрени дизелови и бензинови двигатели на BMW. Гарантира по-добър вискозитет, намалено триене и по-ниска летливост. Иновативна технология за добавки с много по-нисък дял на пепелобразуващите вещества осигурява оптимална за..
37.30лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Като централна връзка между механичното триене и генерирането на енергия, моторното масло играе решаваща роля при предаването на мощност от двигателя в колата и поради това е изложено на различни натоварвания по време на всяко отделно пътуване. 

Двигателните масла могат по същество да се различават по техния вискозитет, одобрението или препоръката на производителя и тяхната основна химическа структура. Обикновено вискозитетът е определен в клас SAE. 

В онлайн магазина ни ще намерите продукти от известни производители на смазочни материали, както и широка гама от OEM продукти. Ние сме в състояние да осигурим подходящото моторно масло за почти всяко превозно средство - на разумна цена и с кратко време за доставка, без значение дали европейско, американско, азиатско превозно средство, лек автомобил, SUV, спортна кола или супер спортна кола.

"Бисквитките" ни помагат да подобрим услуги си. Разглеждайки сайта ни, Вие се съгласявате с използването им.