Меню
Вашата количка

Liqui Moly

LIQUI MOLY 4T 10W40 Basic Street
Ново
Моторно масло на базата на подбрани минерални масла. Гарантира оптимална работа и защита на двигателя при всички работни условия. Надеждното смазване, оптималното заглушаване на шума и ниското износване са приети за даденост при използването на съединителя и превключване на предавките. Тестван на дв..
21.00лв.
LIQUI MOLY 4T 10W40 Offroad
Ново
Високопроизводително моторно масло на базата на синтетична технология. Гарантира максимална производителност и защита на двигателя при всички работни условия. Предразполага към оптимално смазване, предпазва двигателя чист, отлично триене и минимално износване. Тестван на двигатели с каталитични конв..
24.00лв.
LIQUI MOLY Molygen New Generation 5W40
Ново
Изключително подходящ за съвременни бензинови и дизелови двигатели с и без турбо компресори. За защита и съхранение на двигателя по време на удължени интервали на смяна на маслото.Употреба: Необходимо е да бъдат спазвани оперативните изисквания издадени от завода производител на превозното средство ..
25.75лв.
LIQUI MOLY Special Tec F 5W30
Ново
Ниско фрикционно двигателно масло със синтетична технология.  Защитава от отлагания, намалява загубите на мощност при триене, изключителна защита от износване. Подходящ за бензинови и дизелови двигатели, двигатели с турбо или компресор, подходящ за автомобили с и без филтри за твърди частици(DP..
27.00лв.
LIQUI MOLY Synthoil High Tech 5W40
Ново
Напълно синтетично антифрикционно масло за съвременни двигатели. Намалява разхода на масло и гориво (съгласно API, серия VІ). Подходящо е за дълги интервали между смените на маслото. Осигурява оптимално смазване дори при екстремални условия.Вискозитетът на маслото е устойчив в широк температурен диа..
35.00лв.
LIQUI MOLY Top Tec 4100 5W40
Ново
Синтетично моторно масло Liqui Moly TOP TEC 4100 SAE 5W-40 e висококачествено и модерно масло с ниско триене. За целогодишна употреба.  Този продукт гарантира изключителна защита против износване и редуцира разхода на масло и гориво, осигурявайки бързо навлизане на масло в двигателя. Top Tec 41..
27.50лв.
LIQUI MOLY TOP TEC 4200 5W30
Ново
Top Tec 4200 5W30 е иновационно нискофрикционно масло за бензинови и дизелови двигатели, включително автомобили, оборудвани с филтър, съгласно стандарта за вредни емисии EURO 4. Удължени интервали за смяна на маслото. Подходящ за автомобили на Audi и VW (с изключение на R5 TDI и V10 TDI преди 06.200..
37.25лв.
LIQUI MOLY Top Tec 4400 5W30
Ново
Тор Тес 4400 е високотехнологично, нискофрикционно моторно масло за целогодишна употреба. Специално за дизелови моторни превозни средства на Рено.Гарантира минимално отделяне на сажди. Комбинацията от оригинални алкални масла, използването на синтетична технология заедно с най-съвременни добавки гар..
32.90лв.
LIQUI MOLY TOP TEC 6100 0W30
Ново
Поради ниския вискозитет на HTHS, моторното масло може да се използва само в одобрени дизелови и бензинови двигатели на BMW. Гарантира по-добър вискозитет, намалено триене и по-ниска летливост. Иновативна технология за добавки с много по-нисък дял на пепелобразуващите вещества осигурява оптимална за..
37.30лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
"Бисквитките" ни помагат да подобрим услуги си. Разглеждайки сайта ни, Вие се съгласявате с използването им.