Меню
Вашата количка

Блог

11 авг Топ сигнали за спешна смяна на вашия акумулатор
0 43
Качеството, съвместимостта с параметрите и използваемостта на конкретния автомобил, времето на експлоатация и регистрирани инцидентни, както и ремонтни дейности по колата са сред основните фактори, които определят продължителността на живота на един акумулатор. Въпреки че някои производители и дистрибутори си позволяват да дават конкретен „годен ср..
11 авг Как да изберем моторно масло сами?
0 31
Моторното масло изиграва повече от съществена роля не само за работата на двигателя, но и за цялостното представяне на автомобила ви на пътя. Той изпълнява функцията на смазваща течност за всички постоянно движещи се части в мотора, като по този начин (и ако е с високо качество, а и подходящо) намалява вътрешното триене. От финансова гледна точка, ..
11 авг Добавки за кола - препоръчително или задължително е тяхното използване?
0 72
Във всеки реномиран магазин за автомобилни части и аксесоари ще срещнете секция с добавки за кола. В тази секция обикновено се предлагат следните типове продукти:• Добавки за масло • Добавки за бензин • Добавки за дизел Последният тип, честно казано, е най-често срещан поради най-високото търсене на пазара. Собствениците на дизелови автомобили се в..
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
"Бисквитките" ни помагат да подобрим услуги си. Разглеждайки сайта ни, Вие се съгласявате с използването им.